26‏/12‏/2009

سلاطة كول سلو - كرنب بالجزر


  المقادير :    1-  كرنب ملفوف صغير      2- 2جزر متوسط + 2معلقة كبيرة عصير ليمون + معلقة صغيرة سكر
                 3-  ربع كوب مايونيز  +  ملح و فلفل
        ------------------------------------------------------------------
  الطريقة :      1-  يقطع الكرنب الى النصف و التخلص من الجزء ألأعلى
                   2-  تقطع اوراق الكرنب شرائح رقيقة على شكل عيدان 
                  3-  يقشر الجزر و يبشر و يخلط بالكرنب المقطع
                  4-  اضف عصير الليمون و المايونيز و السكر و يخلط جيدا
                 5-  قلب السلطة جيدا و ممكن اضافة مذيد من الملح أو الخل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق