المقادير : 1- كوب لوبيا + 3كوب ماء + ربع كوب بصل أحمر مفروم 2- 2معلقة كبيرة زيت زيتون
3- ربع معلقة صغيرة شطة + نصف معلقة كبيرة كزبرة خضراء مفرومة + 2معلقة كبيرة خل أحمر + ملح و فلفل
-------------------------------------------------------------------
الطريقة : 1- انقع اللوبيا فى ماء ساخن نصف ساعة
2- اشطف اللوبية ثم اضف الماء و اركة على نار متوسطة
3- عند بدء الغليان اخفض الحرارة واتركة 45 دقيقة
4- يوضع الزيت و الخل فى القلى و عند الغليان اضف البصل
ألأحمر و يرفع عن النار و اتركة يبرد
5- صفى اللوبية جيدا و أضف البصل و الزيت و الخل و الكزبرة
المفرومة و تتبل بالملح و الفلفل
6- تترك السلاطة فى وعاء محكم الغطاء فى الثلاجة ساغتين
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق